[plt-scheme] Re: PLT-Scheme web server doesn't like me.

From: manicmessiah at gmail.com (manicmessiah at gmail.com)
Date: Tue Jul 31 06:38:24 EDT 2007

Oh, and sorry for the contact name below.
Oh damn it.


On 7/31/07, fuck you <manicmessiah at gmail.com> wrote:
> Firstly:
> >standard-module-name-resolver: collection not found: "mzlib" in any of:
> (#<path:C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\PLT
> Scheme\370\collects>)
> >
> > === context ===
> >cloop
> >
> >default-load-handler: cannot open input file: "C:\Documents and
> Settings\Administrator\Application Data\PLT
> Scheme\370\collects\web-server\private\gui-launch.ss" (The system >cannot
> find the path specified.; errno=3)
> >
> >[Exited]
> As far as I know, I have checked if there even was a "C:\Documents and
> Settings\Administrator\Application Data\PLT
> Scheme\370\collects\web-server\private\" directory, and I can confirm to you
> that unless the folder's so damn hidden that no changes to explorer can even
> hint at its existence, it simply does not exist.
> I consider this to be strange because I just reinstalled DrScheme, and I
> can truly say that the same error still occurs. I believe that this is
> enough to prove that I haven't personally "broken anything", if that is what
> many of you may be thinking.
> Sorry if I've said or done anything wrong; this is my first time posting
> anything on a mail-list. I don't see any PLT-Scheme forums, so I assume
> that this is the only way in which I can get support.
> Both flames and support are appreciated.
> Ran.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.racket-lang.org/users/archive/attachments/20070731/f1cd2d19/attachment.html>

Posted on the users mailing list.