[plt-dev] Incredibly slow setup-plt

From: Carl Eastlund (cce at ccs.neu.edu)
Date: Thu Oct 8 20:57:54 EDT 2009

I saw that it was fixed (after the build was started, of course).
After it finishes I may try another one in the background with the fix
in place to see if that had anything to do with the speed.

And while I don't usually time my setup-plt, and it can certainly be
slow, I think 7 hours is a record.  Clean builds have taken 2 or 3
hours, but I've never had to wait essentially a whole work day for one
to finish before.

Carl Eastlund

On Thu, Oct 8, 2009 at 8:52 PM, Robby Findler
<robby at eecs.northwestern.edu> wrote:
> That file is fixed, at least. (Sorry no other guesses except to ask if
> this is new behavior or not.)
> Robby
> On Thu, Oct 8, 2009 at 7:46 PM, Carl Eastlund <cce at ccs.neu.edu> wrote:
>> I started a clean build (removed src/build, then ran configure, make
>> and make install) of the trunk today -- thankfully I've started
>> keeping two copies of the trunk, because the one I'm rebuilding is
>> still going, seven hours later.  Currently running Scribble files.
>> Now, I'm not on the world's fastest machine (2 GHz dual-core G5, 3G
>> RAM), but seven hours is over the top.  The only thing out of the
>> ordinary is an error I keep getting:
>> /Users/cce/plt/two/collects/framework/private/keymap.ss:33:31:
>> compile: unbound identifier in module in: valid-key-bindings-lang?
>> I suppose there are some files it keeps re-compiling until it hits
>> this error, but I wouldn't expect that to push it to seven hours.
>> Anyone have an idea what might be causing this, or how I could diagnose it?
>> Carl Eastlund

Posted on the dev mailing list.